Featured Video Play Icon

[VIDEO] Mis de Zero Emission Xperience op 26/9 niet!

Voor zijn tweede editie heeft het Zero Emission Xperience evenement, georganiseerd door Transportmedia, meer merken, meer voertuigen en meer sponsors aangetrokken. Ook de headliners van de informatiesessies zijn bekend en de interesse van wagenparkbeheerders neemt toe. Mis dit unieke evenement voor wagenparkbeheerders van bedrijfswagens en vrachtwagens niet!

De Zero Emission Xperience combineert drie pijlers:

  • dynamische, interactieve informatiesessies (met een keynote speaker naar keuze, Colruyt Group, die zal uitleggen hoe zijn ESG-strategie wordt weerspiegeld in zijn eigen vloot en in zijn eisen aan vervoerders in onderaanneming)
  • testen van alle soorten zero-emissie bedrijfsvoertuigen
  • netwerkmogelijkheden met de ‘best practices’ van de sector (inclusief de twee vloten die de Zero Emission Van Trophy en Zero Emission Truck Trophy zullen ontvangen);

Op het gebied van voertuigen kan de Zero Emission Xperience nu al rekenen op meer merken dan in 2023: op het gebied van trucks zullen BYD, Fuso, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania en Volvo Trucks aanwezig zijn, terwijl de gelederen op het gebied van lichte bedrijfswagens nog voller zullen zijn met Citroën, Fiat Professional, Ford, Iveco, Maxus, Mercedes-Benz Vans, Opel, Peugeot, Renault en Volkswagen Commercial Vehicles. En we kunnen andere verrassingen niet uitsluiten …

  • Datum: donderdag 26 september 2024
  • Plaats: Brabanthal (Leuven)

Om de kwaliteit van de contacten te garanderen, is de Zero Emission Xperience een exclusief evenement voor kopers van bedrijfsvoertuigen.

Wilt u een van onze VIP’s zijn?
Stuur een e-mail naar info@transportmedia.be

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo