[Passion4Trucks] Elektriciteit, gas, waterstof: waar rijdt u morgen mee?

Passion4Trucks, het grote feest voor het wegtransport, opent op vrijdag 24 juni met een dag die gewijd is aan decisionmakers op het gebied van vervoer.

Naast de mogelijkheid om de nieuwe producten van de zeven aanwezige vrachtwagenmerken te ontdekken, zullen de bezoekers in de Passion4Trucks Studio drie rondetafelgesprekken kunnen bijwonen die gewijd zijn aan alternatieve aandrijving (elektriciteit, gas en waterstof). Deze rondetafelgesprekken zullen ook worden uitgezonden op de verschillende platforms van TRANSPORTMEDIA. Bij deze gelegenheid zullen verschillende winnaars van de Transport & Logistics Awards hun ervaringen op het gebied van alternatieve energie delen.

Ter afsluiting van deze B2B-dag organiseert Febetra een rondetafeldiscussie over het Mobility Package. De ronde tafel zal worden gevolgd door een netwerkmoment in de Cocktail Lounge.

Wilt u met ons in het transport van morgen duiken?
Schrijf u snel en gratis in via deze link

Aanwezig op Passion4Trucks: DAF Trucks, Ford Trucks, Iveco, Mercedes-Benz Trucks, Renault Trucks, Scania, Volvo Trucks, Michelin, Vredestein, Rauwers, EDW Formation, TVM, Atrium Opleidingen/Accent Jobs, MSIE, ER Trailer, Love2Truck, A&D Trucks & Trailers, Febetra, Vlamygrip, DHT Parts, Gas.be, VDAB, Actiris, D-Tec, Ninatrans, Transmet, Xwift, Van Moer, TDL Group, TEE Group, G. Snel Logistics, Remitrans,…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo