BD Logistics kiest voor Zweeds WMS van nyce.logic

Met trots kondigt nyce.logic een nieuw partnerschap aan met BD Logistics, de 3PL-dienstverlener die zich onder meer toelegt op stadsdistributie.

BD Logistics was op zoek naar een WMS om processtromen te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en hun ambitieuze groeiplannen te ondersteunen. De keuze viel op nyce.logic, een systeem van Zweedse makelij.

“De toekomst ziet er rooskleurig uit met nyce.logic,” zegt Sebastian Dory, Project Manager bij BD Logistics. “We verwachten verdere innovaties en verbeteringen die onze strategische doelstellingen blijven ondersteunen. Naarmate ons partnerschap evolueert, kijken we ernaar uit om gebruik te maken van de expertise van nyce.logic om voortdurende verbeteringen door te voeren en nog meer waarde te leveren aan onze klanten.”

“Dit is een spannende tijd in de Belgische markt en we zijn verheugd om onze aanwezigheid in de regio te vergroten,” zegt Peter Johansson, Head of nyce.logic. “De samenwerking tussen BD Logistics en nyce.logic creëert waarde voor klanten, en we kijken ernaar uit om bij te dragen aan hun groei- en duurzaamheidsdoelstellingen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo