Eskatrans betrekt zijn nieuw hoofdkantoor

Eskatrans, gespecialiseerd in containervervoer en temperatuurgecontroleerd transport, heeft zijn nieuwe kantoren in Turnhout in gebruik genomen. Dit is de succesvolle afronding van een project dat in… 2020 werd gelanceerd.

Eskatrans is de afgelopen jaren flink gegroeid, zowel autonoom als door overnames zoals De Backer Transport in februari 2023 en RiJoKo in februari 2024. Het bedrijf heeft nu ongeveer 145 mensen in dienst en beschikt over een vloot van bijna 125 voertuigen. In juni 2020 kondigde algemeen directeur Steven Meeus zijn intentie aan om te verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor en had hij zelfs een locatie gevonden in Turnhout, niet ver van zijn toenmalige vestiging.

“Het heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar we zijn er,” zegt een opgetogen Steven Meeus. “De laatste vergunningen zijn afgegeven en we hebben onze intrek kunnen nemen in de voormalige Robberechts-site die we gekocht hebben. Een deel van de gebouwen is afgebroken om plaats te maken voor een nieuwe werkplaats en we hebben nieuwe kantoren geïnstalleerd waarmee we al onze administratieve diensten kunnen centraliseren. We hebben ook ruimte om 35 vrachtwagens te parkeren en een containerdepot uit te baten, wat een belangrijke troef is om klanten aan te trekken in het gebied tussen Turnhout en Merksplas.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo