Klantgerichtheid helpt Veltec Automotive groeien [Advertorial]

Veltec Automotive realiseert kwalitatieve inrichtingen van bedrijfsvoertuigen op maat van de meerwaardezoeker.

Hoewel Veltec Automotive pas het licht zag op 1 maart 2023, kan de ombouwer van bedrijfsvoertuigen rekenen op experts die samen heel wat jaren ervaring hebben in de sector. Niet alleen groeide het bedrijf dankzij mond-aan-mondreclame op een jaar tijd van twee naar vijf medewerkers, maar daarnaast openen ze op 1 juli 2024 tevens een nieuwe vestiging in Zedelgem. Zodoende kunnen klanten vanaf dat moment ook in West-Vlaanderen bij hen terecht voor Bottinrichtingen, kasten en schuiven, extra verlichting, signalisatie, omvormsystemen van Mastervolt en in het algemeen alle soorten werken aan bedrijfsvoertuigen.

Maatwerk

Op basis van de concrete vraag wordt allereerst een 3D-tekening van de te bouwen inrichting opgemaakt, waarna de klant extra aanpassingen kan vragen en het plan zo nodig hertekend wordt. Daarbij denken de specialisten van Veltec actief mee met hun klanten en verlenen ze vanuit hun expertise dvies over bepaalde oplossingen. Zo realiseerde Veltec Automotive in sommige voertuigen reeds een wasbakje, een bed en zelfs een microgolfoven. Steeds op maat van de specifieke noden.

Het verschil zit ‘m zoals altijd in de details. Een extra lichtschakelaar langs de zijdeur van het voertuig zodat je niet opnieuw naar achteren moet lopen, bijvoorbeeld. En aangezien het oog ook wat wil, hanteert Veltec Automotive niet alleen kwalitatieve materialen maar zorgt het ook steeds voor een verfijnde afwerking.

 

www.veltec-automotive.be

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo