Ontmoet TruckXL: Jouw Partner in Truck- en Traileronderhoud [Advertorial]

Welkom bij TruckXL, het toonaangevende netwerk voor truck- en traileronderhoud in de Benelux! We hebben een gesprek gehad met Thies Elbertsen, de Formule Manager van TruckXL, om meer te weten te komen over hun aanpak en diensten.

Vertel ons meer over TruckXL. Wat maakt jullie uniek in de sector van vrachtwagenonderhoud?
Thies: Bij TruckXL bieden we een complete service-ervaring aan transportondernemers. Ons netwerk van meer dan 50 werkplaatsen verspreid over Nederland en België zorgt ervoor dat onze klanten altijd toegang hebben tot hoogwaardig onderhoud. We zijn meer dan alleen een reparatiedienst; we zijn een partner die begrijpt hoe cruciaal een goed functionerend wagenpark is voor het succes van een transportbedrijf.

Hoe ziet een typische ervaring eruit voor een klant die gebruikmaakt van TruckXL’s diensten?
Thies: Onze focus ligt sterk op persoonlijke service. Wanneer een transportondernemer contact met ons opneemt, luisteren we aandachtig naar hun behoeften en plannen we onderhoud of reparaties op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt. Alle werkplaatsen zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur en het team van technici staat klaar om elk probleem aan te pakken, van routine-onderhoud tot complexe reparaties, ongeacht welk merk truck of trailer.

Wat zijn enkele van de belangrijkste diensten die jullie aanbieden bij TruckXL?
Thies: We bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder onderhoud en reparaties voor trucks, trailers en bedrijfswagens. Daarnaast verzorgen we 24/7 pechhulp, periodieke keuringen, installatie en ijking van tachografen, onderhoud van laadkleppen en laadkranen, schadeherstel, carrosseriewerk, aircoservice, onderhoud van transportkoeling en bandenservice met uitlijning.

Hoe kunnen transportondernemers profiteren van een partnerschap met TruckXL?
Thies: Het partnerschap met TruckXL betekent dat transportondernemers kunnen vertrouwen op een betrouwbare en flexibele onderhoudspartner. We begrijpen de druk van het runnen van een transportbedrijf en nemen graag de zorg voor het wagenpark uit handen. Door ons uitgebreide netwerk en onze toewijding aan kwaliteit kunnen onze klanten zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een topfit wagenpark.

Hoe kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over TruckXL of contact met jullie opnemen?
Thies: Voor meer informatie over TruckXL en onze diensten kunnen geïnteresseerden contact met mij opnemen via e-mail op thies@partsxpert.eu of telefonisch op +31 26 3760 590. Daarnaast nodig ik iedereen uit om onze website www.truckxl.eu te bezoeken, waar we gedetailleerde informatie bieden over onze locaties, diensten en hoe we kunnen helpen bij het onderhouden van een efficiënt wagenpark.

Voor hoogwaardig truck- en traileronderhoud in de Benelux, kijk niet verder, kies TruckXL!

Lees alles over TruckXL

TruckXL

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo