Op naar tweede editie Zero Emissions Xperience

Na het succes van de eerste Zero Emission Xperience in 2023, heeft Transportmedia besloten om het evenement opnieuw te organiseren op 26 september. Opnieuw zullen vlootbeheerders in de Brabanthal in Leuven elektrische bestelwagens en vrachtwagens kunnen uittesten, tal van nieuwe producten ontdekken en meer te weten komen over de energietransitie.

De opzet van het evenement blijft ongewijzigd: twee dynamische informatiesessies (geen lange presentaties maar korte pitches en no-nonsense debatten), gecombineerd met praktijkervaring met zero-emissie voertuigen, zowel lichte bedrijfswagens als vrachtwagens. En in een tijd waarin vrachtwagenfabrikanten allemaal productiemodellen lanceren, kun je er nu al zeker van zijn dat je met trucks zult kunnen rijden die nog nooit eerder in België te zien waren.

De Zero Emissions Xperience is een invitation-only evenement voor wagenparkbeheerders. Bedrijven die hun zero-emissie oplossingen willen voorstellen aan een professioneel publiek kunnen contact opnemen met info@transportmedia.be, terwijl fleetmanagers die zeker willen zijn van een gratis uitnodiging contact kunnen opnemen met claude.yvens@transportmedia.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo