TL-Hub werkt samen met AntwerpXL voor een 100% Transport & Logistiek Job Day

TL-Hub, het toonaangevende rekruteringsplatform voor transport- en logistieke professionals, is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met AntwerpXL, ‘het’ evenement voor de breakbulk en project cargo industrie. Samen organiseren ze een Job Day op 10 oktober 2024 in Antwerp Expo, een effectief platform voor recruiters en werkzoekenden om elkaar te ontmoeten.

De AntwerpXL Job Day is ontworpen om direct contact tussen recruiters en potentiële kandidaten te faciliteren door middel van professionele speeddate sessies. Deze gerichte aanpak is bedoeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gekwalificeerde professionals in de logistieke sector. “Onze samenwerking met AntwerpXL weerspiegelt ons engagement om de logistieke sector te ondersteunen door bedrijven in contact te brengen met het talent dat ze nodig hebben,” zegt Eliott Duckers, Managing Director van TL-Hub. “Job Day biedt recruiters een handige en efficiënte manier om potentiële kandidaten te ontmoeten.”

Belangrijkste voordelen voor recruiters

  • Directe kandidaten: ontmoet een pool van kandidaten die gespecialiseerd zijn in transport, logistiek en supply chain management.
  • Effectief netwerken: neem deel aan gestructureerde speeddatesessies die zinvolle en effectieve interacties met kandidaten mogelijk maken.
  • zichtbaarheid in de sector: versterk de aanwezigheid van uw bedrijf in de logistieke sector door deel te nemen aan een evenement met een sterke reputatie.

 

Details evenement

  • datum: 10 oktober 2024 10 oktober 2024
  • plaats: Antwerp Expo, Antwerpen Expo, Antwerpen, België
  • Recruiters die willen deelnemen aan de Antwerp XL Job Day kunnen hun stand reserveren voor €1750

 

Garandeer uw plaats, reserveer uw stand!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo