Featured Video Play Icon

[VIDEO] Ben Geybels (Group-GTS): “Dit is geen crisis”

Group-GTS voelt zich thuis in de voormalige gebouwen van Johnson Controls in Geel, zo goed zelfs dat de site zijn hoofdkwartier blijft. CEO Ben Geybels vertelde ook hoe hij de huidige economische situatie ervaart.

“Na Covid hadden we enkele goede jaren, maar nu zijn we terug bij meer normale jaren. 2024 is geen geweldig jaar, maar ik kan ook niet spreken van een crisis. We moeten 2019-2021 niet als referentie nemen. In elk geval gaat het momenteel goed met ons. We zitten weer in een groeifase. Deze groei is zowel organisch, met onze bestaande klanten als met nieuwe klanten, maar we doen ook één acquisitie per jaar. Ik denk dat we dit jaar met 10% zullen groeien.”

“Aan de andere kant merk ik dat veel managers die vroeger voor grote bedrijven werkten, die hun bedrijf 15 of 20 jaar goed hebben geleid, worden ontslagen of uit zichzelf vertrekken. Dat betekent dat de druk te groot is om de marges op hetzelfde niveau te houden als in 2019 of 2021.”

Ben Geybels gaat er prat op dat hij een omvang heeft bereikt die groot genoeg is (ongeveer 150 miljoen euro omzet in Europa) om een structuur te rechtvaardigen die in staat is om aan de eisen van zijn klanten te voldoen en toch een 100% familiale, wendbare onderneming blijft. In de video legt hij ook uit hoe de nieuwe business unit Sustainability bijdraagt aan de groei van de hele groep.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo