12 stielen… en altijd een Ford Transit op maat! [Advertorial]

Het verschil tussen vakmannen en doe-het-zelvers is naast hun vakkennis ook hun materiaal. En dat geldt niet enkel voor gereedschap, maar ook voor het wagenpark. En daar speelt Ford Pro perfect op in!

Als je voertuigen kiest in functie van hun inzetbaarheid, gebruiksgemak, TCO en duurzaamheid op de lange termijn, dan kan je niet om Ford Pro heen. Daarbij draait het niet alleen om de producten, maar ook om de dienstverlening. Denk maar aan de Ford Transit Centers voor een professioneel omkaderde verkoop, service en ombouw, en ook een pakket van geconnecteerde diensten om ervoor te zorgen dat voertuigen blijven rijden.

Volledig vernieuwd gamma

Maar een uitgekiend productaanbod met betrouwbare en op maat gemaakt voertuigen blijft natuurlijk de basis voor alles. En dat biedt Ford Pro met de Transit-modellen en de Ford Ranger, een gamma dat op iets meer dan een jaar tijd volledig vernieuwd is! En daarbij werd ook heel wat aandacht besteed aan de ontwikkeling van versies voor zware toepassingen.

De nieuwe Transit Custom bijvoorbeeld, de International VAN of the Year 2024, die naast versies met enkele en dubbele cabine ook beschikbaar is als ‘Multicab’, met een tweede zetelrij plus een volledige laadlengte. Voor het eerst is de Custom ook beschikbaar met vierwielaandrijving voor meer grip en om het slepen te faciliteren. Omdat het gaat om een volledig automatische AWD blijft het meerverbruik onder normale omstandigheden beperkt. Een gelijkaardig systeem is verkrijgbaar voor de Transit Connect, en uiteraard ook standaard op de Ranger pick-up (pick-up van het jaar).

Ook de grote Transit 2Ton is leverbaar met vierwielaandrijving (naast varianten met voor- en achterwielaandrijving). Bovendien is het aanbod van verschillende uitvoeringen eindeloos, van gesloten bestelwagens met enkele of dubbele cabine tot chassis-cabines met enkele of dubbele cabine. En dan hebben we het nog niet gehad over de Heavy Duty-versies. Een aantal interessante omgebouwde versies zijn af-fabriek leverbaar en het Ford Pro Converter-programma zorgt voor een vlotte ombouw op maat.

Elektrificatie binnen handbereik

Ook in de bouw komen er steeds meer duurzaamheidseisen en binnenkort ook inrijbeperkingen in steden. Ford biedt vandaag al een oplossing met verschillende soorten elektrificatie. Plug-in hybride versies van de Transit Connect, Transit Custom en later ook de Ranger bijvoorbeeld, met een gelijkaardig sleep- en laadvermogen als hun dieseltegenhangers en een mooie puur elektrische autonomie. Of zeer binnenkort 100% elektrische versies van gekende modellen: de E-Transit Courier, E-Transit Custom en E-Transit, met telkens een gul rijbereik. De grote E-Transit zal begin 2025 ook beschikbaar zijn als ‘Extended Range’ met een 89 kWh batterij en een rijbereik tot 402 km (WLTP). Het gemak van de Pro Power OnBoard stopcontacten is een bijkomende bonus!

Ontdek alle mogelijkheden bij de Ford Transit Centers

www.nl.ford.be/shop/ontdekken/transit-centers

 

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo