DAF-klanten krijgen toegang tot een platform voor het reserveren van een oplaadpunt

DAF Trucks heeft zich aangesloten bij HDV Booking, een toekomstig platform waarmee vanaf 2026 een openbaar oplaadpunt in Europa gereserveerd kan worden. Het consortium dat dit platform ontwikkelt bestaat uit leveranciers van oplaadpunten, kaartleessystemen, transportbedrijven en softwareontwikkelaars.

“Inzicht in de beschikbaarheid van de publieke laadstations betekent een belangrijke stap voor de inzetbaarheid van elektrische trucks voor het lange afstandsvervoer. Inzicht in de beschikbaarheid van de publieke laadstations betekent een belangrijke stap voor de inzetbaarheid van elektrische trucks voor het lange afstandsvervoer”, legt Bart Bosmans, Marketing & Sales Director bij DAF Trucks, uit. “Door verder rekening te houden met onder andere files en rij- en rusttijden van de chauffeur kunnen de publieke oplaadinfrastructuur en elektrische vrachtwagens optimaal ingezet worden.”

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo