Featured Video Play Icon

DAF Trucks organiseert extra Ride & Drive tijdens Matexpo Demo Days

Tijdens de Matexpo Demo Days organiseerde DAF Trucks een extra Ride & Drive, zodat klanten de kans kregen om verschillende voertuigen uit te proberen.

In Dour trokken de DAF XDC en XFC de aandacht, samen met een 8×8 legertruck van het Belgische leger. De XDC en XFC – speciaal ontworpen als constructievoertuigen – zijn te herkennen aan het C-logo en een onderstel dat specifiek voor deze toepassingen is ontwikkeld. Dankzij de tandemassen die tot 30 centimeter kunnen kantelen, behouden de achterwielen continu tractie, wat cruciaal is op ruw terrein.

Concessiehouder TH Trucks speelde een belangrijke rol in de Ride & Drive door een gevarieerde selectie van stockwagens beschikbaar te stellen voor uitgebreide tests. TH Trucks heeft een volledig gamma van ready-to-go voertuigen, direct uit voorraad leverbaar of in opbouw. Hiermee wil de dealer inspelen op de lange opbouwtermijnen bij carrosseriebedrijven en klanten sneller voorzien van de juiste oplossingen.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo