Op weg met AI: Handico Trucking en ECS delen ervaringen

Op dinsdag 17 september staan de snelst groeiende transport- en logistieke bedrijven van België opnieuw in de schijnwerpers op de vakbeurs Transport & Logistics in Gent. Tijdens de Gazellen-avond nemen Gino Withofs (Handico Trucking) en Dries Vandevyvere (ECS) deel aan onze Business Summit over het toepassen van AI in transport en logistiek.

Het is een traditie geworden: voorafgaand aan de uitreiking van de Transport & Logistics Gazellen (georganiseerd door Transportmedia in samenwerking met Trends Business Information) organiseert de redactie een debat met enkele prominenten uit de sector.

Wouter Denayer (ex-CTO IBM Belgium) steekt van wal met een presentatie rond AI en treedt vervolgens in gesprek met Gino Withofs (eigenaar van Handico Trucking, winnaar van de Digital Truck Award 2024) en Dries Vandevyvere (CIO van ECS).

Deze Summit vormt de start van de Gazellen-avond, die wordt afgesloten met een galadiner dat is samengesteld door chef Danny Horseele van restaurant Hoorsele te Gent (1 ster in de Michelin Gids en 17/20 bij Gault&Millau).

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in !

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo