Featured Video Play Icon

[SHOW YOUR TRUCK] Demunster, always on the move!

Demunster uit Zwevegem is gespecialiseerd in drie sectoren: depannage, transport met dieplader én kraanwagens. Ze hebben een breed gamma aan gespecialiseerde voertuigen! 

“Wij zijn een groeiende onderneming al meer dan 30 jaar actief in de transportwereld. Met een recente vloot van meer dan 30 vrachtwagens en een professioneel team staan wij garant voor een kwalitatieve en correcte service,” vertelt zaakvoerder Simon Demunster. “Wij voorzien transportmogelijkheden op maat, 24u/24 zowel in het binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in machine- en uitzonderlijk transport en kraanwerk met autolaadkraan.”

Depannage
Pech onderweg komt altijd ongelegen. “Demunster biedt ook pechverhelping het hele jaar door, 24u/24, 7d/7. Zowel particulieren, bedrijven, verzekeraars, overheidsinstanties en kunnen bij ons terecht. We bieden een totale dienstverlening en doen dat zo veilig en snel mogelijk.”

Op zoek naar een betrouwbare transportpartner voor uw machines, ondeelbare ladingen, uitzonderlijk vervoer én depannage? Wij helpen u graag verder!

Meer info op www.depannagedemunster.be.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo