Empack Gent voor de tweede keer in Flanders Expo

Op 17 en 18 september kunnen bezoekers niet twee vliegen, maar zelfs drie vliegen in één klap slaan. Met 1 ticket krijgen bezoekers in Flanders Expo toegang tot drie beurzen: Transport & Logistics, Logistic & Industrial Build én Empack.

Door Empack samen met Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build te organiseren, creëert Easyfairs in één oogopslag een overzicht van de volledige supply chain: van afvullen en verpakken tot transport en (intra)logistiek. Empack biedt specifiek ruimte aan de verpakkingsindustrie.

Wat kunnen mensen verwachten op Empack Gent 2024?

– Innovatieve exposanten: Ontmoet toonaangevende bedrijven en start-ups die de nieuwste technologieën en producten presenteren die de verpakkingsindustrie transformeren. Van duurzame verpakkingsmaterialen tot geavanceerde automatiseringsoplossingen, er is voor elke professional iets te ontdekken.

– Lezingen en workshops: Leer van de besten in de industrie met onze reeks boeiende lezingen en hands-on workshops. Deskundigen delen hun inzichten over actuele trends, marktontwikkelingen en de toekomst van verpakkingsinnovatie. Onderwerpen variëren van e-commerce tot duurzaam verpakken.

– Netwerkmogelijkheden: Empack Gent biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met vakgenoten, leveranciers en klanten. Breid uw professionele netwerk uit en ontdek nieuwe zakelijke mogelijkheden tijdens de verschillende netwerksessies en after-hour events.

– Interactieve zones: Bezoek de speciale zones en de Sustainability Track, deze begeleide route biedt u de mogelijkheid om te leren over een scala aan milieuvriendelijke producten en diensten die worden tentoongesteld door exposanten die zich inzetten voor duurzaamheid.

… en veel meer.

 

De toegang tot Empack Gent 2024 is gratis voor bezoekers die zich vooraf registreren via de website.

Bezoek www.empack.be voor meer informatie en om u in te schrijven.

 

Praktische informatie

Dinsdag 17 september: 10.00u – 18.00u

Woensdag 18 september: 10.00u – 17.00u

Flanders Expo Gent

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo