CubeCold neemt Transport Herve & Herve Coldstore over

CubeCold Europe neemt Transport Herve & Herve Coldstore over, een bedrijf dat gespecialiseerd is in koelopslag en transport. Transport Herve & Herve Coldstore werd opgericht in 1963 door Roger Van Colenberghe en wordt sinds 2003 geleid door zijn zonen Bernard en Frank.

“We hebben al onze aandelen verkocht aan CubeCold,” zegt Frank Van Colenberghe. “Maar we blijven wel zelf het bedrijf besturen. De reden voor de verkoop is de overdracht naar de volgende generatie. Ons bedrijf is te groot geworden om het aan één van de kinderen te verkopen.”

De overname van Transport Herve & Herve Coldstore is een strategische zet binnen de groeistrategie van CubeCold. Herve beschikt over verschillende koel- en vrieshuizen in België, waardoor CubeCold zijn aanbod kan uitbreiden met gespecialiseerde koelopslag, orderpicking, logistieke oplossingen met toegevoegde waarde en geconditioneerd transport.

Noord-Frankrijk

De strategische ligging van Transport Herve & Herve Coldstore, dicht bij belangrijke logistieke knooppunten in de Benelux en Noord-Frankrijk, zal de operationele efficiëntie van CubeCold verhogen en de transportstromen binnen het bestaande CubeCold-netwerk optimaliseren.

“We zijn verheugd om Transport Herve & Herve Coldstore toe te voegen aan ons netwerk”, zegt Gerben Paauwe, CEO van CubeCold Europe. “Met hun goede reputatie en expertise op het gebied van koelopslag versterken zij onze positie in strategisch belangrijke markten in de Benelux en Noord-Frankrijk. Door de overname kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.”

24/7 bezorgservice

“Een van de sterke punten van Transport Herve & Herve Coldstore is de 24/7 bezorgservice, die garant staat voor snelle en efficiënte leveringen. Bovendien maken ze gebruik van een innovatief informatiesysteem dat het mogelijk maakt om de locatie van goederen nauwkeurig te volgen. De integratie van deze technologieën in de systemen van CubeCold zal de efficiëntie en betrouwbaarheid van de logistieke diensten verder verbeteren.”

Daarnaast deelt Transport Herve & Herve Coldstore het engagement van CubeCold voor duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen, waardoor de impact op het milieu verder wordt geminimaliseerd.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo