[SAVE THE DATE] Transport & Logistics Gent – 17 & 18 september 2024

Wat heeft stadsdistributie gemeen met e-commerce en de markt van logistiek en industrieel vastgoed? Wat zijn de uitdagingen? En hoe pakt u de verduurzaming van de CO²-arme ketens aan? Dit en veel meer ontdekt u Transport & Logistics Gent op 17 en 18 september 2024.

Flanders Expo in Gent wordt dan ook gedurende twee dagen de ontmoetingsplaats voor de volledige supply chain. Zo bevat uw ticket niet enkel toegang tot Transport & Logistics maar is het ook inclusief gratis toegang tot Logistic & Industrial Build en verpakkingsbeurs Empack.

Waarom u erbij moet zijn:

  • +200 exposanten brengen de volledige supply chain samen. Van verpakkingen tot (intra)logistiek, transport en logistiek en industrieel vastgoed.
  • 360° beeld van de hele sector krijgt u tijdens het conferentieprogramma op maat van de sector. Denk aan: Jan-Peter Balkenende, Alex Van Breedam (TRI-VIZOR), Mathieu Opsomer (JLL), Serge Gregoir (Eutraco) en vele anderen!
  • Verschillende netwerkmomenten met +6000 professionals als katalysator om uw business development te boosten, inzichten te verzamelen en samenwerkingen aan te gaan.

Mis dit niet!

Met uw ticket voor Transport & Logistics bezoekt u dus ook Logistic & Industrial Build en verpakkingsbeurs Empack. Ervaar hoe innovatieve logistieke processen naadloos integreren met duurzame bouwoplossingen en verpakkingen. Dit allemaal onder één dak!

Meer info? Surf naar https://bit.ly/3xsdo9V

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo