Travis leidt professionele chauffeurs naar oplaadpunten

Het Travis-platform biedt al een aantal diensten speciaal voor vrachtwagenchauffeurs in heel Europa. Dit aanbod wordt binnenkort uitgebreid met een dienst die informatie geeft over alle oplaadpunten voor elektrische vrachtwagens.

De dienst wordt gelanceerd dankzij een samenwerking tussen Travis en Eco-Movement, een bedrijf dat gegevens verzamelt over oplaadpunten voor elektrische voertuigen. “Deze samenwerking is bedoeld om planners en chauffeurs te voorzien van een volledige en nauwkeurige kaart van alle beschikbare oplaadpunten voor vrachtwagens, samen met cruciale details zoals type lader, toegankelijkheid, openingstijden, aantal laders en zelfs real-time beschikbaarheid”, legt Max Zillinger (Business Development Manager Truck Charging bij Travis) uit. Travis voert strenge kwaliteitscontroles uit op alle oplaadpunten in het netwerk om ervoor te zorgen dat elk oplaadpunt voldoet aan strenge criteria voor betrouwbaarheid en prestaties.

Het reserveren van oplaadpunten in realtime is daarentegen nog geen optie (hoewel dit wel mogelijk is voor beveiligde parkeerplaatsen). Volgens onze informatie wordt dit punt momenteel herzien.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo