Featured Video Play Icon

Athlon: leasing als facilitator van de elektrificatiegolf

Een opvallende aanwezige tijdens Passion4Vans was de Mercedes-Benz eVito van Athlon, bestickerd met een duidelijke boodschap: “Gewoon e-VAN leasen!”. Want leasing is volgens Steve Somers, de VAN-specialist bij de leasingspeler, hét antwoord de vele vragen die wagenparkbeheerders hebben rond de elektrificatie, met onzekerheid over de voorziene invoering van nog meer uitstootwetgeving en lage-emissiezones.

“Wat ga je doen als je vandaag zelf een diesel koopt en je er morgen niet meer mee de stad in mag?” zegt Somers. “Met een operationele leasing hoeft dat geen probleem te zijn .Wij ontzorgen de klant van a tot z. We zijn ook niet aan een merk of type gebonden, onze oplossingen sluiten aan bij de noden van onze klanten.”

En bij dat ontzorgen hoort naast de financiering en het onderhoud natuurlijk ook de inrichting en ombouw, maar ook de bestickering en het opladen. Want dat is volgens Somers de hoofdbekommernis op praktisch vlak: wie waar en wanneer kan laden. Elk uur dat een chauffeur moet wachten terwijl zijn voertuig oplaadt, kost immers geld. Athlon wil dan ook de nodige begeleiding voorzien wat het opladen betreft, om zo de stilstand maximaal te beperken. Dat alles moet de eVito, die met een batterijcapaciteit van 66 kWh een reëel rijbereik van 260 km biedt en daarmee voor 90% van de klanten van Athlon perfect inzetbaar is, extra in de verf zetten met zijn kleurrijke kleedje.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo