Truck & Transport 2017 : Geef ons uw mening en win prachtige prijzen!

Van 13 tot 16 januari, hebben meer dan 35.652 bezoekers paleis 1 bezocht voor de 7de editie van het Truck & Transport Salon. Het gaat om een stijging van 7,34% ten opzichte van 2015. Een mooi succes voor organisator FEBIAC, die erg tevreden is over deze vernieuwde editie. Maar we zijn ook erg benieuwd naar uw mening en organiseren dan ook een enquête om uw verwachtingen ten opzichte van deze vakbeurs beter te begrijpen. Elke deelnemer maakt kans op prachtige prijzen, zoals thermo-elektrische koelboxen en GPS’en met dash cams. Uw antwoorden zullen ons tevens toelaten om een Salon te organiseren dat nog beter aan uw verwachtingen zal beantwoorden.

NEEM HIER DEEL

Beantwoord de vragen, inclusief de schiftingsvraag We hopen uw antwoorden binnenkort te mogen ontvangen en ook het genoegen te hebben om u op de Truck & Transport vakbeurs 2019 te mogen verwelkomen. Veel succes!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo