Truck & Transport: een maandag barstensvol conferenties

Maandag opent Truck & Transport om 10 uur zijn deuren om ze pas twaalf uur later, na afloop van de enige nocturne van het salon, opnieuw te sluiten. Hieronder vindt u praktische info om zoveel mogelijk uit uw bezoek te halen. Openingsuren: van 10.00 u. tot 22.00 u. Wenst u uw bezoek vooraf te plannen? Raadpleeg dan de druktekalenders van de organisator. Bereikbaarheid Forums Truck & Transport heeft speciaal een ruimte ingericht voor de verschillende forums en conferenties rond de sector van de logistiek en het zware wegtransport. Dit is het programma van maandag 16 januari: 10.45 u. – 12.00 u.: aantrekkelijke jobs en werkgevers in de sector ‘Transport & Logistiek’ (voorgesteld door Transportmedia) 13.45 u. – 15.00 u.: digitalisering in de truck, een essentiële hefboom 15.15 u. – 16.30 u.: alternatieve brandstoffen en aandrijvingen in het wegtransport 16.45 u. > 18.30 u.: stadslogistiek: uitdagingen en oplossingen 19.00 u. – 20.00 u.: technische controle Klik hier om u op het forum in te schrijven. Live Studio’s Het is intussen een (goede) traditie geworden: op de stand van Transportmedia (1.25) wordt een reeks Live Studio’s georganiseerd rond de ‘hete hangijzers’ van de transportactualiteit. Hieronder volgt het programma van die dag: 13.00 u.: verdediging van de beroepsbelangen: het debat van de voorzitters 14.00 u.: samenwerking tussen transportbedrijven 15.00 u.: verkeersveiligheid: ontheft de techniek de chauffeurs van hun verantwoordelijkheden? 16.00 u.: platooning in 2017: en wat nu? U bent er natuurlijk van harte welkom!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo