[VIDEO] Gheeraert is de Transporteur van het Jaar 2017

Gheeraert (Brugge) heeft de trofee van Transporteur van het Jaar 2017 tijdens de Transport & Logistics Awards gekregen. Vincent Logistics (Herstal) werd tweede en Magetra (Eupen) derde. De verkiezing van de Transporteur van het Jaar wordt georganiseerd door TRANSPORTMEDIA en bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu. Deze prijs kreeg de steun van Mercedes-Benz en van Texaco. Resultaat 2017 1        Gheeraert 2        Vincent Logistics 3        Magetra De winnaar in het kort De familie Gheeraert heeft 65 jaar ervaring in transport. Stijn en Peter Gheeraert, neven en transporteurs van de derde generatie, zijn beide voor 50% via hun management vennootschappen eigenaar van de drie werk vennootschappen Internationaal Transport Gheeraert (transport en warehousing), TRANS-FORM (opleidingscentrum) en Garage Transport Gheeraert (onderhoud en truck-wash). Wat de jury vooral in de smaak viel was de  uitgesproken en moderne visie van de bedrijfsleiders. Gheeraert sluit dan ook aan op de meeste van de grote evoluties die zich in de wereld van het wegtransport voordoen: een maximaal gebruik van de transportmiddelen, nieuwe oplossingen voor de stadsdistributie, samenwerking tussen transporteurs, complementariteit tussen het wegtransport en de binnenvaart en de opleiding van toekomstige chauffeurs. Bij dit alles wordt een zeer sterke organische en externe groeicurve aangehouden. Bekijk hier de eerste reacties van zaakvoerders Stijn en Peter Gheeraert. https://youtu.be/LWxX1I0CPeQ

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo