Dematra neemt 10 nieuwe Mercedes Atego in gebruik

Dematra (Nazareth) neemt 10 nieuwe Mercedes Atego 1524 met een geautomatiseerde versnellingsbak in dienst voor zijn fijnmazige distributieactiviteiten. “Met een laadvermogen van 7,8 ton hebben deze vrachtwagens een ideale verhouding tussen laadvermogen en wendbaarheid. Ideaal om flexibel te zijn in de stadscentra en toch voldoende gewicht mee te nemen. Ze zijn deels ter vervanging van bestaande voertuigen en deels voor de uitbreiding van de activiteiten”, deelt Cedric De Jaeger van Dematra mee. In totaal beschikt Dematra over een 60-tal vrachtwagens waarvan zo’n 40 distributiewagens die actief zijn in het hele land. Het oudste voertuig in de vloot is 5 jaar.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo