Yontec bestelt 100ste (!) Kangoo op 5 jaar tijd

De Renault concessie Paesmans Autogroep Hasselt heeft zopas opnieuw een mooie bestelling ontvangen van Yontec, een snelgroeiend Hasselts bedrijf dat instaat voor het functioneren van machineparken in bedrijven. Renault mag het wagenpark van Yontec uitbreiden naar in totaal meer dan 100 Kangoo’s, en dat in slechts 5 jaar tijd.  Yontec is één van de snelst groeiende ondernemingen in Limburg. Begin oktober 2016 werd het bedrijf nog uitgeroepen tot KMO Laureaat van het jaar. Het bedrijf wordt bestuurt door Davy Jonckers en vennoot Peter Manet. Yontec voert technische controles uit bij industriële bedrijven in heel het land. Er werken ongeveer 145 technici.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo