Een kakelvers commercieel team bij Transportmedia

Het is commerciële lente bij TRANSPORTMEDIA! Twee veelbelovende, nieuwe gezichten zijn het team – dat wordt geleid door Managing Director Christophe Duckers – immers komen versterken: Bram Crombez en Kristiaan Goossens. Bram Crombez (44 jaar – rechts op de foto) is op 1 april begonnen met de prospectie van de ’transportmarkt’. Hij neemt dus de magazines Transport Management, Van Management, Truck & Business en Transport & Van In Belgium, de website www.transportmedia.be en TRANSPORT.TV voor zijn rekening. Ambitieuze bedrijven die een communicatieplan op maat wensen om zich tot ’transportsector’ te richten, kunnen contact met hem opnemen via bram.crombez@transportmedia.be of op 0479 40 02 52. Kristiaan Goossens (49 jaar – links op de foto) volgde een maand later en neemt de ‘logistieke’ en ‘bouwsector’ onder zijn hoede. In zijn portefeuille vinden we dus de magazines Link2Logistics Management, Logistics In Belgium, de website www.link2logistics.eu, LOGISTICS.TV en BOUW.TV. Ambitieuze bedrijven die een communicatieplan op maat wensen om zich tot ‘logistieke en/of bouwsector’ te richten, kunnen contact met hem opnemen via kristiaan.goossens@transportmedia.be of op 0499 81 91 20.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo