Eric Demonty nieuwe Gedelegeerd Bestuurder van Jost Group

Jost Group maakt bekend dat Eric Demonty (voorheen Commercieel Directeur van de groep) tot Gedelegeerd Bestuurder is benoemd. Hij heeft die functie op 15 mei 2017 opgenomen en dit voor onbepaalde duur. Het persbericht vermeldt verder dat “Deze aanstelling er komt op vraag van Roland Jost, wiens belangrijkste zorg eruit bestaat de continuïteit van de dienstverlening van Jost Group in alle sereniteit te verzekeren. De beschuldigingen die tegen het bedrijf zijn geuit kunnen een aantal – legitieme – vragen oproepen bij de werknemers, de klanten en de verschillende partners van de groep. De taak van Eric Demonty bestaat er dan ook uit om hen gerust te stellen door het beheer van de activiteiten van de groep te garanderen, in samenwerking met het voltallige personeel. Het bedrijf heeft ook beroep gedaan op zeer bedreven vakmensen die het met raad en daad zullen bijstaan. Samen zullen ze alle verbintenissen van de onderneming op een kwaliteitsvolle manier blijven nakomen en nieuwe markten blijven ontwikkelen. ” Roland Jost zal zijn managementtaken hervatten in functie van de ontwikkeling van het lopende onderzoek. Daarnaast liet het bedrijf ook weten dat het ten volle met de onderzoekers blijft meewerken en dat het vertrouwen heeft in de uitkomst van het onderzoek. Jost Group stelt dan ook alles in het werk om alle complexe voorschriften te respecteren, onder andere wat de detachering van het personeel betreft, wat trouwens al bij verschillende gelegenheden is vastgesteld.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo