Kärcher en Tokheim bundelen de krachten

Kärcher en de Tokheim Service Groep (TSG) worden elkaars strategische partners. De twee firma’s zullen hun krachten samenbundelen richting de car- en truckwash industrie. Kärcher zal zich nog meer gaan richten op de verdere ontwikkeling en productie, en TSG zal namens Kärcher voortaan zorgen voor de verkoop en verdeling van hun carwash equipment richting de benzinestations en oliemaatschappijen. TSG zal ook de installatie, garantie en onderhoud op zich nemen van alle carwash klanten in Europa en Afrika. Deze overeenkomst heeft betrekking op het hele productengamma van carwash technologie zoals wasstraten voor auto’s & vrachtwagens, jet wash- en self carwash systemen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo