UPS lanceert de UPS Express Critical service in Europa

UPS lanceert een nieuwe service voor tijdsgebonden zendingen die speciale handelingen vereisen. Voorbeelden van dergelijke zendingen zijn een vliegtuigonderdeel dat nodig is voor een vlucht, of een chirurgisch instrument voor een operatiekamer. Een UPS-team zal het verzendverzoek vaststellen via een 24-uurs contactcenter, de transportmogelijkheden identificeren en een leveringsoplossing implementeren die voldoet aan de tijds- en kostenbehoeften. Een persoonlijke koerier die de zending via een commerciële vlucht van begin- naar eindbestemming brengt, is een van de opties van UPS Express Critical deur-tot-deur service. Een andere optie is de opvang van de zending aan het einde van de landingsbaan om het transport naar de eindbestemming te versnellen. Klanten kunnen de zichtbaarheid van hun supply chain beheren via een verzendteam, een 24/7 callcenter, transportdashboards, aanpasbare rapportages en meldingen, verzending van documentbeeldvorming en verzending van aankomstvooruitzichten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo