Aertssen ontwikkelt logistieke activiteiten op Monti-site in Lier

Aertssen Group heeft in Lier de gebouwen van de voormalige drukkerij Monti gekocht om er logistieke activiteiten te ontwikkelen. Daar worden nu kortstondige of langdurige opslagmogelijkheden aan derden aangeboden. Op de site aan de Antwerpsesteenweg – naast de bekende discotheek La Rocca –  was tot in 2014 de drukkerij Monti gevestigd. Na haar verhuis naar Turnhout werd er gezocht naar een herbestemming van de indrukwekkende site. Het gaat om een terrein van 66.000m², met 25.000m² aan gebouwen. Tevens is nog 20.000m² onbebouwd en als greenfield te ontwikkelen. Aertssen Group kocht de terreinen onlangs en geeft ze een nieuwe logistieke toekomst. De gebouwen worden aan derden verhuurd voor de opslag van goederen. Reeds 60% van de opslagcapaciteit is ingevuld en diverse klanten tonen bijkomend interesse, meldt het bedrijf. Aertssen Group, met zetel in Stabroek aan de rand van de Antwerpse haven, heeft drie takken: Bouw & Infra, Kranen en Transport & Logistiek. Die laatste tak is reeds in Antwerpen en Zeebrugge actief.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo