KTO breidt uit in Bretagne

KTO (Izegem) heeft alle activiteiten van vloerbedekking-logistiek en distributie overgenomen van Transport Leroy in Vern-sur-Seiche nabij Rennes.  “Wij blijven op dezelfde locatie in Vern-sur Seiche en zullen er beschikken over een dépôt van 10.000 m² en nog een 300 m² kantoorruimte. Dit zal ons de mogelijkheid bieden om naast de gewone distributie-activiteiten ook nog logistieke prestaties aan te bieden aan ons cliënteel en aan derden”, zegt Thierry Verstraete, CEO van KTO. Het Franse netwerk van KTO werd eind 2016 uitgebreid met een zesde platform in Parijs ne telt nu zeven hubs : Parijs, Orleans, Lyon, Marseille, Narbonne, Samazan en Rennes. “Hiermee kunnen we aan ons cliënteel een uniforme, nationale service aanbieden, ondersteund door moderne communicatie”, aldus Thierry Verstraete. De 24 werknemers van Leroy vervoegen KTO vanaf 1 januari 2018. Hiermee telt de KTO-groep nu 300 medewerkers, 140 motorvoertuigen en 50.000 m² aan opslagcapaciteit.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo