DHL Express verhoogt tarieven met 4.9 %

DHL Express zal vanaf 1 januari 2019 een gemiddelde prijsaanpassing van 4,9% in België doorvoeren.  DHL Express past zijn prijzen jaarlijks aan, rekening houdend met de inflatie en de toenemende kosten in elk van de ruim 220 landen en regio’s die het bedient. Prijsaanpassingen variëren van land tot land, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden, en zullen van toepassing zijn op alle klanten voor zover de contracten het toelaten.”Deze jaarlijkse prijsaanpassing stelt ons in staat onze infrastructuur verder te versterken en klantenoplossingen van de allerbeste kwaliteit te garanderen”, licht Danny Van Himste, Managing Director DHL Express Belux, toe. In de afgelopen maanden heeft DHL Express geïnvesteerd in hubuitbreidingen en nieuwe gateways, daardoor heeft het bedrijf zijn verwerkingscapaciteiten verhoogd en de transittijden kunnen verkoren.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo