Descartes lanceert Descartes Analytics

Descartes Analytics is een nieuwe oplossing die een meer mogelijkheden biedt voor analyse en rapportage van data uit andere oplossingen van Descartes, zoals Routing, Mobile & Telematics, Transportation Management, MacroPoint, Datamyne of Aljex Solutions. Zo kunnen klanten die data beter benutten. 

Dankzij Microsoft Power BI en de standaard integratiemethode van Descartes kunnen klanten meer inzicht krijgen in hun logistieke en supply chain activiteiten. Ze kunnen Descartes Analytics naar eigen behoefte inrichten wat betreft configuratie en rapportage, eventueel met behulp van de data science experts van Descartes. Daarnaast is ook een integratie met applicaties van derde partijen mogelijk.

“Voor klanten ligt veel informatie voor het oprapen in de gegevens die worden verzameld door alle Descartes-oplossingen”, vertelt Ken Wood, Executive Vice President Product Management bij Descartes. “Het ontsluiten en begrijpen van deze data is erg waardevol. Ons doel was dan ook om een krachtige en kosteneffectieve oplossing te ontwikkelen die dit mogelijk maakt. Met Microsoft Power BI is Descartes Analytics een plug & play analyse-oplossing geworden waarmee we onze diepgaande kennis op het gebied van logistiek en supply chain optimaal kunnen benutten.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo