DAF viert 20 jaar Paccar Financial

Paccar Financial Europe viert dit jaar zijn 20ste verjaardag. De organisatie is uitgegroeid tot de belangrijkste financieringsmaatschappij bij de aanschaf van DAF voertuigens. 

In de loop van de tijd heeft Paccar Financial Europe zijn productassortiment uitgebreid met de financiering en administratieve afhandeling van onder meer reparatie & onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting. Recentelijk werd ook succesvol gestart met cross-border financiering. PFE zorgt ook voor de verkoop van gebruikte vrachtwagens en biedt b.v. First Choice trucks: bijna nieuwe gebruikte vrachtwagens voor een betaalbare prijs inclusief een unieke First Choice fabrieksgarantie van 1 jaar. Deze kan worden uitgebreid met een garantie op de aandrijflijn of zelfs naar een volledige garantie.

Paccar Financial Europe is anno 2021 actief in zestien landen in Europa. Het financiert één op de drie nieuwe DAF-trucks en heeft meer dan 55.000 trucks in portefeuille.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo