Euro-Trafic breidt uit

Het in Fleurus gevestigde transportbedrijf Euro-Trafic neemt een extra gebouw in gebruik vlakbij zijn bestaande vestiging. Het 10.700 m² grote magazijn, van het failliete Atelier 3000, zorgt voor een verdubbeling van de logistieke opslagcapaciteit van het bedrijf.

Euro-Trafic won in 2019 de Waalse Gazellen in de categorie van middelgrote bedrijven en vorig jaar opende het een cross-docking centrum voor Coca-Cola European Partners, goed voor ongeveer 500 pallets per dag. Met de extra capaciteit van 10.7000 m² die het bedrijf nu verwerft, verstevigt Euro-Trafic zijn footprint in de regio, die verder bestaat uit een opslagruimte van 10.000 m² op een terrein van 35.000 m² en een 11.000 m² grote parking voor vrachtwagens, inclusief tankstation. De onderhandelingen over het contract met de eindklant voor de nieuwe locatie zijn lopende, maar Euro-Trafic heeft (nog) niet bevestigd om welke partij het gaat.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo