Transportmedia herlanceert Passion4Vans

Geen ‘echt’ Autosalon van Brussel in januari? Transportmedia herlanceert zijn Passion4Vans om professionele kopers op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes en technische trends in de wereld van de lichte bedrijfsvoertuigen. Tot in januari in het volgende VAN Management magazine, op Kanaal Z en via al onze digitale platforms.

Nummer 114 van VAN Management moest grotendeels gewijd zijn aan het Brussels Motor Show. Het wordt dus een ‘Passion4Vans special’ waarbij de nieuwste realisaties van de constructeurs en van de op- en ombouwers worden gepresenteerd, evenals interviews met de belangrijkste spelers op de markt en een focus op de salon-condities. Ook de volgende uitzending van Transport & Van.TV op Kanaal Z zal grotendeels gewijd zijn aan nieuws over lichte bedrijfsvoertuigen, met presentaties van nieuwe producten en exclusieve interviews in een speciaal voor de gelegenheid ingerichte studio. Tot slot spreekt het voor zich dat Transportmedia al zijn digitale platformen zal gebruiken om professionele inkopers zo breed mogelijk te informeren over hun wagenparkbeheer in 2022. Verheug u dus op een 100% ‘lichte bedrijfsvoertuigen’-vuurwerk in januari!

Passion4Vans in de praktijk

  • speciale newsletter ‘Passion4Vans’ op 18 januari (doelgroep: 13.500 beslissingsnemers)
  • 23 en 24 januari : Transport & Van.TV uitzending op Kanaal Z
  • 26 januari : verschijning VAN Management 114
  • 30 en 31 januari : heruitzending Transport & Van.TV op Kanaal Z

 

Wilt u als exposant deelnemen aan Passion4Vans 2022? Neem contact met ons op via info@transportmedia.be !

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo