Bleckmann beloond voor inzet voor circulaire economie

Logistiek dienstverlener Bleckmann, gespecialiseerd in de kledingsector, heeft onlangs een prijs gekregen voor zijn inspanningen om de circulaire economie te bevorderen. De prijs volgt op de overname door Bleckmann van het Amerikaanse TRW (The Renewal Workshop) in maart 2022.

The Renewal Workshop is een in Oregon gevestigd bedrijf dat onverkochte kleding op verschillende manieren een tweede leven geeft. Het is een dienst die rechtstreeks aan merken wordt geleverd (en verkocht), waarbij onverkochte kleding wordt gecentraliseerd en in verkoopbare staat wordt hersteld. Alle processen worden uitgebreid gedocumenteerd, zodat merken gemakkelijker bronnen van niet-kwaliteit kunnen identificeren en deze in de toekomst kunnen vermijden.

Door TRW in zijn portfolio op te nemen, kan Bleckmann zijn klanten helpen de hoeveelheid afval die ze produceren te verminderen en hun verbruik van water en fossiele brandstoffen terug te dringen. Als gevolg hiervan ontving Bleckmann de prijs Overall Logistics Innovation 2023 van het Amerikaanse SupplyTech Breakthrough Awards Program, dat met name de herhaalbaarheid en schaalbaarheid van het systeem waardeerde in vergelijking met het lineaire karakter van oplossingen op basis van een traditioneel ERP-systeem.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo