Europa Road verdubbelt zijn teams

Sinds het vroegere Continental Cargo Carriers plaats maakte voor Europa Road, zijn de activiteiten zich blijven ontwikkelen, in die mate dat er voortdurend nieuwe profielen bijkomen bij het bedrijf uit Oostende, dat nu dubbel zoveel medewerkers telt als vroeger.

“Aanvankelijk was Europa Road vooral bekend voor onbegeleid transport naar het Verenigd Koninkrijk”, legt Carlo Turner (Non-network & Continent Director bij Europa Worldwide Group) uit. “Sinds we in september 2022 van naam zijn veranderd, hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid met deellading-, vollading- en groepagevervoer. Met name op het gebied van groupage hebben we snel een toonaangevende reputatie opgebouwd. De nieuwe diensten die we hebben gelanceerd zijn onder andere DDP digitaal boeken en Europa Flow, dat alle douaneformaliteiten afhandelt en ook een geld-terug-garantie biedt bij vertrek uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland.”

Deze uitbreiding van het aantal diensten heeft duidelijk bijgedragen aan de groei van de zakelijke volumes, want Europa Road heeft onlangs acht nieuwe verkoopposities gecreëerd en twee interne promoties doorgevoerd in de Belgische vestiging. Het bedrijf heeft nu 47 mensen in dienst in Oostende en in het Britse kantoor. Er werd ook een kantoor geopend in Nederland.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo