Wie wordt de volgende Best Fleet Owner Van?

Op 25 juni organiseert Transportmedia de achtste editie van Best of Van, het evenement dat de hele gemeenschap voor lichte bedrijfswagens in België samenbrengt. Best of Van is een geweldig netwerkevenement, maar het omvat ook een reeks trofeeën die worden uitgereikt aan de beste vertegenwoordigers in de sector. Er is natuurlijk ook een award voor wagenparkbeheerders: de Best Fleet Owner Van, en de oproep voor inzendingen is geopend!

De award voor Best Fleet Owner Van bekroont een vloot van lichte bedrijfsvoertuigen die bijzonder goed wordt beheerd op alle gebieden: financieel, operationeel, veiligheid en ook met betrekking tot personeelsbeheer. Het milieuaspect wordt een steeds belangrijker criterium.

In 2023 won Steven Van den Bosch van DHL Express de wedstrijd, als opvolger van Dries Dennequin van Fluvius. Zijn opvolging staat nu open en geïnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen met claude.yvens@transportmedia.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo