[VIDEO] ShopWeDo bestaat 10 jaar en dingt mee voor Voka Prijs Ondernemen

ShopWeDo maakt kans op de Voka Prijs Ondernemen 2024. De winnaars van het Logistics Project of the Year in 2023 zijn door de ondernemers in Mechelen voorgedragen als Voka Lokaal-winnaar. Dat laat Voka Mechelen-Kempen weten.

Het Mechelse bedrijf ShopWeDo, actief in logistiek en e-commerce, viert vandaag het tienjarig bestaan en werd beloond met een prijs door Voka Lokaal Mechelen. “De manier waarop het bedrijf zich heeft ontwikkeld, door logistiek op een duurzame manier te doen en in te zetten op automatisatie, is zonder meer knap,” zegt Stefaan Van Thielen, voorzitter van Voka Lokaal Mechelen. ​ “Een logische winnaar van onze Voka Lokaal-award.”

Verrassing

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel ging de prijs mee overhandigen en hielp zelfs wat mee met de picking (zie video onderaan). “Dit is zeker een verrassing”, zegt Kenny Van Paesschen, mede-oprichter van ShopWeDo. “We werken er hard voor. Van het moment dat er bestellingen binnenkomen, gaan wij die orderpicken, verpakken en opsturen over heel de wereld. Dat zijn zo’n 1,3 miljoen pakjes per jaar.”

Het bedrijf streeft ernaar om nog dit jaar een extra locatie te openen in België om aan de groeiende vraag van klanten te voldoen. Daarnaast plannen ze vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen.

Stemmen voor de finale

Vanaf 1 juni 2024 kan iedereen een stem uitbrengen op de Voka-website op zijn of haar favoriete bedrijf. Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 26 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2024 wordt.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo