MLSO voor het eerst meer dan 500 ha terreinen uitgegeven

De Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO) deelde in haar jaaroverzicht voor 2023 dit opvallende cijfer mee.

In 2023 kwam het totaal aan grond dat MLSO in concessie of erfpacht heeft gegeven voor het eerst boven de 500 hectare uit. Een deel van een perceel gelegen aan de Molenweg in Doel met een oppervlakte van 2.576m2, is het eerste nieuwe terrein dat sinds 2020 in concessie gegeven kon worden.

Omdat de vraag naar uitbreidingsmogelijkheden voor bedrijven nog steeds het aanbod overstijgt, blijft MLSO naar oplossingen zoeken. Zo vonden Port of Antwerp-Bruges en MLSO vorig jaar een manier om 272,5 ha aan braakliggende gronden op industrieterreinen in het havengebied economisch te kunnen ontwikkelen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo