Featured Video Play Icon

[OFFICIEEL] Lennow Productions treedt toe tot de Transportmedia Group

Lennow Productions werd zopas opgenomen in de TM Group. Het videoproductiehuis zal zo de audiovisuele producten van Transportmedia, TL Hub én Construction Hub versterken. De integratie is een strategische investering van de TM Group en zal meteen op korte termijn merkbaar zijn in het productengamma.

Lennow Productions werd in 2016 opgestart door Yannick Haesevoets, huidig Directeur Televisie en mede-aandeelhouder van Transportmedia. Doorheen de jaren werd de expertise in videoproducties uitgebouwd, zowel in long form als short form video’s. “Lennow Productions vormt de ideale uitbreiding op de activiteiten van de TM Group. Naast de uitbreiding van het huidige portfolio van Transportmedia gaan we ook een aantal nieuwe producties lanceren zoals bijvoorbeeld podcasts of mini-documentaires specifiek voor bedrijven”, aldus Yannick Haesevoets, CEO van Lennow Productions.

De TM Group bestaat nu dus uit drie verschillende entiteiten. “Transportmedia is onze uitgeverij, TL Hub is het jobplatform voor de transport- en logistieke sector én Lennow Productions verzorgt de audiovisuele content”, gaat Christophe Duckers, Managing Director van Transportmedia verder. “Waarom deze integratie belangrijk is voor de TM Group? Omdat audiovisuele content doorheen de jaren steeds belangrijker is geworden voor Transportmedia. We produceren nu al vijftien jaar uitzendingen voor Kanaal Z: Transport & VAN.TV, Logistics.TV en BOUW.TV. Ook voor Canal Z maken we het programma Transport & Logistics.TV. Los daarvan realiseren we audiovisuele producties voor een groot aantal van onze klanten. Het is dus handig om de expertise van een bedrijf als Lennow Productions vanaf nu intern beschikbaar te hebben”, besluit Christophe Duckers.

Lennow Productions stelt momenteel vijf medewerkers tewerk en opereert vanuit Genk. De integratie werd feestelijk ingezet (zie video) met een initiatie curling… Niet toevallig ook het logo van Transportmedia.

Maak hier kennis met Lennow Productions en ontdek de gloednieuwe website: www.lennow.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo