Stijn Blanckaert nieuwe Algemeen Directeur van Renta

Stijn Blanckaert (50) wordt in juli algemeen directeur van Renta, de Belgische Federatie van Voertuigenverhuurders. Hij volgt Frank Van Gool op, die CEO wordt bij Febiac.

Als trainer, journalist en auteur in de automotive sector heeft S. Blanckaert ook gewerkt voor leasingmaatschappijen en autoconstructeurs. In zijn nieuwe functie zal hij niet alleen de belangen van de operationele leasingmaatschappijen en korte-termijn verhuurders behartigen, maar zal hij ook instaan voor de contacten en de samenwerking met de partners van Mobia (Febiac, Traxio en Renta) en met Renta Solutions, het Renta-filiaal dat IT-diensten levert aan de leden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo