Featured Video Play Icon

[VIDEO] Vincent Gaillard (Sud-Fresh): “Misschien is het passie die ons onderscheidt”

Dit is het laatste video-interview met een winnaar van de Transport & Logistics Awards, en niet het minste omdat het Vincent Gaillard (Sud-Fresh) is, die ’ter plekke’ werd geïnterviewd vlak nadat hij de trofee van Transporteur van het Jaar 2024 in ontvangst had genomen. Hij vertelt over de passie die hij meebrengt in zijn werk als transportondernemer, en hij en zijn team zullen die passie de volgende dag zeker nodig hebben gehad, want woensdag 8 mei zou een van de drukste dagen van het jaar worden! We komen uitgebreider terug op Sud-Fresh in het volgende nummer van Truck & Business en via een podcast in de ‘Truckstop’-serie begin september met Vincent Gaillard zelf.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo