Movianto breidt opslag uit voor gekoelde producten

Naast opslagruimte in het ambient (15 tot 25 graden Celsius), cool (2 tot 8) en frozen bereik (min 20) biedt Movianto meer dan 40 vriezers op ultra lage temperatuur (min 80 graden Celsius) in Aalst die worden gebruikt voor de opslag van vaccins.

Deze maand neemt logistiek specialist voor farmaceutische goederen Movianto een nieuwe inloopvriezer in gebruik. Deze biedt ruimte voor de opslag van goederen op 350 pallets bij min 20 graden Celsius. De diepvrieshal heeft een vloeroppervlak van 160 vierkante meter en een bruikbare hoogte van ongeveer 10,5 meter.

“We hebben nu in totaal 1.000 vierkante meter opslagruimte beschikbaar voor temperatuurgecontroleerde goederen in het bereik van 2 tot 8 graden,” zegt Patrick Verkuijlen, Managing Director van Movianto voor België en Nederland. “We krijgen steeds meer aanvragen voor opslagfaciliteiten voor gekoelde en diepgevroren producten in de healthcare. En omdat een groot deel van de ruimte al geboekt is door klanten voor de zomer, plannen we nu al verdere vriescapaciteit in Aalst.”

Naast de diepvriesruimte is ook de koelruimte verbouwd en uitgebreid. Het magazijn is uitgerust met rekken met maximaal 6 niveaus waarin pallets kunnen worden opgeslagen. Dit betekent dat het nu 1.750 palletplaatsen heeft. Voorheen waren dat er 1.300.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo