Staci maakt nu deel uit van bpostgroup

De overname van Staci Group werd afgerond op 1 augustus 2024. Thomas Mortier, CEO van Staci, is lid geworden van het directiecomité van bpostgroup.

De overeenkomst voor de overname van Staci werd in april aangekondigd. Op 1 augustus zijn alle juridische en administratieve stappen afgerond. Met de integratie van Staci wil bpostgroup synergieën creëren, zijn activiteiten diversifiëren en een duurzame groei verzekeren.

Strategische troef

Terwijl Radial en Active Ants (ook onderdeel van de groep) belangrijke spelers zijn op het gebied van e-commercelogistiek, is Staci gespecialiseerd in gedetailleerde logistiek en B2B-diensten, waaronder fulfilment, kwaliteitscontrole, kitting, multi-transport en zware, beveiligde en tijdspecifieke leveringen.

Met een sterke aanwezigheid in West-Europa, inclusief in België, biedt Staci synergieën en de mogelijkheid voor bpostgroup en zijn merken om gezamenlijk nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Staci’s aanwezigheid in de VS en de recente uitbreiding naar China en Hong Kong bieden aanzienlijke groeimogelijkheden wereldwijd. De acquisitie zal ook de aanwezigheid en de impact van de groep op de Belgische markt versterken, met name in de B2B-sector en kmo’s.

Leiderschap en nieuwe structuur

Vanaf 1 augustus is Thomas Mortier, CEO van Staci, lid van het directiecomité van bpostgroup. Er wordt verwacht dat zijn uitgebreide ervaring en leiderschap voor een aanzienlijke groei zullen zorgen en de algemene strategische doelstellingen van bpostgroup zullen ondersteunen.

bpostgroup zal zijn organisatiestructuur als volgt aanpassen:

  • BeNe Last Mile-activiteiten
  • 3PL (Third-party logistics)
  • Global Cross-Border

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo