Cometto presenteert de Eco500 zelfrijdende module

Cometto (dochteronderneming van de Faymonville groep) presenteert met de nieuwe Eco500 zelfrijdende module een nieuwe oplossing voor intralogistiek transport, havenactiviteiten en diverse industriële toepassingen. De machine is bijzonder compact.

De Cometto Eco500 is verkrijgbaar met twee of vier assen, en beide versies kunnen worden uitgebreid met maximaal twee ‘Joker-assen’, met behoud van dezelfde wielbasis. Meerdere Eco500’s kunnen ook naast elkaar, rug aan rug of in open formatie worden gecombineerd. Er zijn drie motoropties beschikbaar: elektrisch, hybride of diesel.

Het compacte ontwerp van de Eco500 is gebaseerd op twee belangrijke kenmerken: de Power Packs zijn geïntegreerd onder het laadvlak, met een basisbreedte van 2.350 mm, en Cometto’s gepatenteerde pendelophanging is de meest compacte oplossing op de markt. “De Eco500 garandeert volledige functionaliteit vanaf een lage rijhoogte van 670 mm. De elektronische, multidirectionele besturing maakt de zelfrijdende truck extreem wendbaar, zelfs in de krapste ruimtes. En het stevige, bijzonder robuuste chassis maakt een flexibele lastverdeling mogelijk”, legt Adrian Zingan, Product Manager bij Cometto, uit.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo