Ford E-Transit Custom voor het eerst te testen op de Zero Emission Experience 2024!

Ford Pro zorgt voor een heuse primeur op de Zero Emission Experience. Op 26 september zal je aan de Brabanthal in Leuven voor het eerst in België kunnen testrijden met de nieuwe E-Transit Custom, de 100% elektrische uitvoering van de bestseller van het merk. Inschrijven kan nog!

De Zero Emission Experience is niet alleen een moment om alles te weten te komen over hoe je de impact van je wagenpark op het milieu en het klimaat op een kostenefficiënte manier kan terugdringen, je kan er ook testrijden met een breed gamma van emissievrije bestel- en vrachtwagens van heel wat merken. Ford Pro zorgt voor een primeur door de eerste in België ingeschreven E-Transit Custom mee te brengen, en bezoekers van de Zero Emission Experience exclusief de kans te bieden om hem in ons land te testen!

327 km

Met de E-Transit Custom wil het merk een 100% elektrisch alternatief bieden voor zijn populaire model met dieselmotor (en PHEV). Hij biedt een rijbereik tot 327 km en is verkrijgbaar met een motorvermogen van 100 of 160 kw en een DC snellaadvermogen van 125 kW. Met een sleepvermogen tot 2 ton en een ‘Pro Power Onboard’ stopcontact in de laadruimte beschikt hij over heel wat troeven.

Hoe hij rijdt, ontdek je dus op de Zero Emission Experience, die Transportmedia op 26 september voor de tweede keer organiseert in de Brabanthal in Leuven.

Schrijf je hier in

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo