UPS akkoord voor overname van Frigo-Trans

UPS heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Frigo-Trans en zusterbedrijf BPL, allebei Duitse logistieke dienstverleners in de healthcare.

Eenmaal voltooid, zou de overname de end-to-end mogelijkheden van UPS in heel Europa verbeteren voor klanten van UPS Healthcare die steeds meer behoefte hebben aan temperatuurgevoelige en tijdkritische logistiek.

“De snelle innovatie in de farmaceutische industrie creëert de behoefte aan meer geïntegreerde koude- en diepvriesbevoorradingsketens,” zei Kate Gutmann, UPS EVP en President van International, Healthcare and Supply Chain Solutions. “Frigo-Trans zal ons portfolio van oplossingen voor onze klanten helpen verdiepen en onze reis versnellen om de nummer één complexe logistieke dienstverlener voor de gezondheidszorg ter wereld te worden die aan hun behoeften voldoet.”

De transactie zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2025 worden afgerond, afhankelijk van de gebruikelijke reglementaire controles en goedkeuringen. De waarde en voorwaarden van de transactie werden op dit moment niet bekendgemaakt.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo