Zero Emission Xperience: alles wat je moet weten over het opladen van elektrische voertuigen

Naast tests op de weg met meer dan twintig elektrische bestelwagens en vrachtwagens, zal Zero Emission Xperience 2024 een breed scala aan oplaadoplossingen bieden, zowel via informatiesessies als via exposanten. Hier volgt een kort overzicht…

Laten we beginnen met de experts die tijdens de informatiesessies vragen van de moderatoren en het publiek zullen beantwoorden. Pieter Vermassen (Head of Network Development bij Fluvius) zal uitleggen hoe het elektriciteitsdistributienet zich aanpast aan de behoeften van de transportsector, maar zal ook ingaan op de praktische aspecten van een nieuwe netaansluiting voor bedrijven die een midden- of hoogspanningscabine willen installeren. Romain Denayer (coördinator bij de EV België federatie) zal van zijn kant de balans opmaken van de installatie van laadstations en advies geven aan bedrijven die zich willen uitrusten.

Megacharge, die verschillende types laadstations aanbiedt, zal praten over laadstations en demonstraties uitvoeren met testvoertuigen en een van zijn nieuwste modellen. Wat de betaaloplossingen betreft, zullen DKV Mobility en Shell de verschillende opties voor wagenparkbeheerders toelichten. Tot slot zullen de verschillende deelnemende fabrikanten (BYD, Fuso, Mercedes-Benz, Neotrucks, Renault Trucks, Scania en Volvo Trucks voor vrachtwagens en Citroën, Fiat Professional, Ford, Iveco, Maxus, Mercedes-Benz Vans, Opel, Peugeot, Renault en Volkswagen Commercial Vehicles voor lichte bedrijfswagens) hun ervaringen graag delen met de bezoekers van ZEX.

Zero Emissions Xperience 2024 vindt plaats op 26 september in Leuven (Brabanthal), is enkel toegankelijk voor bedrijfsleiders en wagenparkbeheerders, en is gratis maar enkel op uitnodiging.

Ik wil me inschrijven voor de Zero Emission Xperience 2024

(gereserveerd voor vervoerders en wagenparkbeheerders)

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo