[UITNODIGING] Maak deel uit van het logistieke event van het jaar: registreer nu gratis voor Transport & Logistics Gent

Met enthousiasme nodigen we u uit voor Transport & Logistics op 17 en 18 september 2024 in Flanders Expo Gent. Het toonaangevende event voor de logistieke sector dat bedrijven en beslissingsnemers uit Oost- en West-Vlaanderen samenbrengt. Dit jaar richten we ons specifiek op de uitdagingen en kansen in en rond de regio van Gent en de haven.

Gratis registreren

Wie kan u verwachten?

  • Topbedrijven op de exposantenlijst! Zij delen hun expertise en tonen hun nieuwste technologieën op het gebied van transport, logistiek, en supply chain management. Bedrijven die van de partij zijn: North Sea Port, Eutraco, Stadsbader, Stow, DFDS en vele anderen! De volledige exposantenlijst kan u hier bekijken.
  • Netwerken met beslissingsnemers uit de sector via onze Logistics App. Download de app en leg contacten met relevante profielen van topbedrijven zoals: Brussels Airport Company, Danone, Barco, FrieslandCampina, Lidl Belgium en veel meer! Download de Logistics app hier.
  • Inspirerend conferentieprogramma: laat u inspireren door experts en beslissingsnemers die de toekomst van de logistieke sector vormgeven.

Onder andere op het programma:

Gratis registreren

Met meer dan 220 exposanten en 6.000 professionals die al hun bezoek hebben bevestigd, belooft dit dé logistieke beurs van het jaar te worden. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in Gent!

Lees alles over Easyfairs NV

Easyfairs NV

video

Een recordeditie van Transport & Logistics Antwerpen 2023

Deze editie van de beurs Transport & Logistics heeft 11.000 professionele bezoekers in drie dagen ontvangen. “Dit was echt een topeditie”, zegt beursorganisator Nadine Francus. “Noteer zeker al volgende data: op 17 en 18 september 2024 meert Transport & Logistics terug aan in Flanders Expo in Gent waar we opnieuw de hele supply chain zullen […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo